Menu

×

Mini Cart

No products in the cart.

×

E-njoint BV is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Rotterdamseweg 400

2629 HH Delft

The Netherlands 

+31857821137


De Content DPO is te bereiken via rvd[a]e-njoint.com

Websites van E-njoint BV

www.e-njoint.nl

www.e-njoint.com

www.e-njoint.biz

www.mood-changers.com

www.herocombustor.com

www.theweezy.com

Persoonsgegevens die wij verwerken

E-njoint BV verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Geslacht

- Geboortedatum

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Gegevens over jouw activiteiten op onze website

- Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over website bezoekers die jonger zijn dan 18 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. 

We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 18 is. 

Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. 

Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via ict[a]e-njoint.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

E-njoint BV verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling 

- Verzenden van onze nieuwsbrief

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

- Om goederen en diensten bij je af te leveren

- E-njoint BV analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. 

- E-njoint BV verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 

Geautomatiseerde besluitvorming

E-njoint BV neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. 

Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van E-njoint BV) tussen zit. 

E-njoint BV gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

  • Prestashop - e-commerce software, wordt gebruikt om online goederen te verkopen
  • ActiveCampaign - email marketing dienst, wordt gebruikt om nieuwsbrieven en updates te versturen naar klanten en geïnteresseerden.
  • Odoo - ERP systeem, wordt gebruikt om de bedrijfsprocessen te beheersen en klantengegevens te bewaren

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

E-njoint BV bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

      Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

      Om het winkelen bij E-njoint BV zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens, de gegevens met betrekking tot uw bestelling en uw gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en in uw voordeel verbeteren.

      Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en om u op de hoogte te houden van speciale aanbiedingen en acties. Wanneer u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven via de uitschrijf-link onderaan in deze mailtjes.

      Als u bij E-njoint BV een bestelling plaatst, bewaren wij uw gegevens op een Secure Server (beveiligde computer). U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven voor het opslaan van uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens. Dat levert u zelf ook gebruiksgemak op, omdat u die gegevens dan niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Uw gegevens worden voor fiscale doeleinden 7 jaar bewaard. Dit gebeurt zowel online als in onze boekhoudsoftware.

      Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

      Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers. Wel behouden wij het recht van moderatie in bijdragen die niet aan onze site-voorwaarden voldoen.    

●      Wanneer u reageert op een actie of prijsvraag, kunnen wij vragen om uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

De meeste gegevens worden net zo lang bewaard als nodig, tenzij iemand zich afmeldt of wanneer iemand meer dan 2 jaar geen bestelling heeft geplaatst. Dan worden deze gegevens of wel handmatig dan wel automatisch verwijderd.

Delen van persoonsgegevens met derden

E-njoint BV verstrekt uitsluitend gegevens aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Wij verkopen of delen verder GEEN persoonlijke gegevens aan derden.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

E-njoint BV gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. 

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. 

E-njoint BV gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. 

Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. 

Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

De analytische cookies worden gebruikt om de websites te kunnen verbeteren als het gaat om gebruiksvriendelijkheid en algehele gebruikerservaring. 

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. 

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. 

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Cookie: Google Analytics

Naam: _utma

Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet

Bewaartermijn: 2 jaar 

Cookie: Privy

Naam: _privy

Functie: Functionele cookie die websitebezoek bijhoudt inzake laten zien content of niet

Bewaartermijn: varieert van 1 jaar tot 10 jaar of tot wanneer cookie wordt verwijderd

Cookie: Smartlook

Naam: _ssupp

Functie: Functionele cookie voor online chat applicatie 

Bewaartermijn: van einde sessie tot 6 maanden

Cookie: Prestashop

Naam: 

Functie: Functioneel cookie die websitebezoek ondersteund

Bewaartermijn: van einde sessie tot 1 week

Cookie: Sharethis

Naam: _sharethis

Functie: Functioneel cookie ter ondersteuning functie om site te delen met vrienden

Bewaartermijn: tot einde sessie

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. 

Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. 

Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. 

Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar ict[a]e-njoint.com. 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. E-njoint BV zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

E-njoint BV wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

E-njoint BV neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. 

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via ict[a]e-njoint.com.